Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Språkstegen

Språkstegen

Språkstegen

  Skriv ut

10 April 2019

En dag om Språkstegen

Välkommen till en tvärprofessionell dag för alla som på något sätt arbetar med Språkstegen i både Blekinge och Kronoberg!

Nu är vi ordentligt igång. Vi har haft utbildningar, handledning och uppföljningar i respektive sektor. Och vi har jobbat på med alla våra insatser. Många har träffats i lokala Språkstegennätverk. Så nu är det verkligen dags att vi ses alla!

För vem
Framför allt är det en inspirations- och informationsdag för dig som möter familjerna men vi välkomnar även chefer, politiker och andra som på olika sätt varit med på vår resa.

Innehåll och program
Under dagen får du information, inspiration, ta del av gästföreläsare, höra om goda exempel, ta del av forskning och chans att samtala med andra som jobbar med Språkstegen. Och vi lanserar det nyframtagna föräldragruppsmaterialet.

Mer info
Skriv in datumet i kalendern och planera samåkning med dina lokala Språkstegenkollegor. Mer information och länk till anmälan kommer att skickas ut per epot och publiceras på denna sida.

Kontakt: kontakta din representant i arbetsgruppen.

Flyer att skriva ut hämtas här.  (öppnas i nytt fönster, 156 kB)

Dagen arrangeras av Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg, Region Blekinge, Region Kronoberg och med stöd från den nationella satsningen Bokstart från Kulturrådet