Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Språkstegen

Språkstegen

Språkstegen

  Skriv ut

23 maj - 24 maj 2019

Bokstarts dela-dagar i Stockholm

Den nationella satsningen Bokstart bjuder in alla som arbetar med föräldrastöd kring små barns språkutveckling och läsning och arbetar i beviljade projekt eller nätverkstöd från Kulturrådet. Kom med och träffa andra från resten av Sverige som arbetar med samma sak. Det är ett tillfälle för både dig som möter familjer och dig som arbetar strategiskt i Språkstegen att vara med i mötet med andra får vi också syn på oss själva.

Plats: Stockholm
Tid: 23–24 maj

Dela-dagarna är ett bra tillfälle för alla, att ta del av erfarenheter och lärdomar från andra i Sverige.

Alla som arbetar med Språkstegen på något sätt är välkomna att komma med. Vi tror att vi kan bli ett litet gäng som åker. Gör det vi tillsammans har vi också chans att nätverka på vägen dit och hem. Deltagandet bjuder Bokstart på. Men din resa och ditt boende får din arbetsgivare eller du själv bekosta. Vi kommer att ha möjlighet att sponsra några BHVsjuksköterskor och bibliotekarier med resa och boende. Mer info om vem och hur kommer.

Arrangör är Bokstart, Kulturrådet.

Läs mer på Bokstarts webb om dagen.
Så fort vi får mer information eller anmälningslänk lägger vi upp den här.

E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/tbnfodbi/domains/sprakstegen.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory