Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Språkstegen

Språkstegen

Språkstegen

width=

Publicerad 20 nov, 2018

Tredje pris för kvalité i Kronoberg

Vi är glada och stolta. När Region Kronoberg i fredags avslutade sin årliga kvalitetsvecka fick Clara Homén och Helena Nyström inför ett konserthus fullt av regionens chefer ta emot tredje pris i tävlingen Kvalitetspriset 2018. Priset som delades ut för tionde året i rad lyfter fram tre regionala verksamheter som på ett särskilt sätt jobbat med utveckling och kvalité. Priset är på tio tusen och juryns motivering;

"Ett väl genomarbetat utvecklingsarbete med unik samverkan på bred front. Genom kunskapshöjande insatser till föräldrar kan en mer jämlik språkutveckling stimuleras för alla små barn i Kronoberg.”

På bilden syns även Sara Wijk och de regionala samverkande verksamheternas chefer; Anna Bärtås, Kristina Hedberg, Mari Rydqvist och Jessica Roström.

Nu funderar man inom barnhälsovården i Kronoberg hur pengarna kan komma Språkstegen i BHV till del. Det blir inte mycket pengar när man är många som samverkar men det gör inte så mycket det är viktigare att vi är många som delar glädje och framgångar.