Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Språkstegen

Språkstegen

Språkstegen

width=

Publicerad 2 December, 2019

› TV-inslag

I det här inslaget som visades på SVT Nyheter i Blekinge och Småland i fredags hänger vi bl a med på Karlskrona stadsbiblioteks babycafé.

width=

Publicerad 15 November, 2019

› Skriv in i kalendern - 27 februari i Ronneby

Vi välkomnar alla som arbetar med Språkstegen till vår tvärprofessionella heldag!

width=

Publicerad 14 November, 2019

› Största pengapåsen i Sverige

Nu har vi fått besked om projektmedel från Bokstart och Kulturrådet för nästa verksamhetsår. Med 1,3 milj är Språkstegen återigen den verksamhet som får störst pengapåse i Sverige. Genom medvetenhet och arbete tillsammans har vi lyckats bygga upp en struktur som håller och som inte bara vi utan också Kulturrådet tror på.

width=

Publicerad 4 Juni, 2019

› Vi har varit på nationell konferens - Bokstarts Dela-dagar

Den 23-24 maj ordnade Kulturrådet en konferens för alla i Sverige som arbetar med yngre barns språkutveckling och samverkan. Med på Dela-dagarna fanns massor av människor från Sveriges alla hörn, med olika yrken, uppdrag och erfarenheter. Från Språkstegen åkte vi en hel stolt delegation. Vi tycker att vi bara genom vår gruppsammansättning manifesterade samverkan. Läs om vad vi gjorde, lyssnade på och tänkte när vi åkte hem.

width=

Publicerad 16 April, 2019

› En riktigt bra dag om Språkstegen

Den 10 april samlades knappt 120 personer på PM hotell i Växjö för fortbildning och nätverkande. Det var första gången vi ordnade något över professionsgränserna.